Service

Dutch Diesel hanteert een hoog service standaard bij zowel voor de aankoop als na de aankoop van een Dutch Diesel. Dit betekent dat wij u zo goed mogelijk adviseren en begeleiden voor, tijdens en na de aankoop van een Dutch Diesel.

Voor de aankoop

Dutch Diesel heeft jarenlange ervaring in de watersport branche en levert de hoogste kwaliteit producten tegen de beste prijs. Het is een hele uitdaging om de juiste nieuwe scheepsdiesel voor uw boot te vinden wat veel tijd kost om uiteindelijk de juiste beslissing te maken. We staan graag voor u klaar om u hier in te begeleiden zodat u de juiste keuze maakt.

Uw Dutch Diesel aankoop

Ons netwerk van vriendelijke en hoogopgeleide geautoriseerde dealers staan ​​klaar om u te dienen. Stop bij de dealer bij u in de buurt en laat u geheel informeren over de Dutch Diesel motoren. Dutch Diesel zal er alles aan doen om uw koopervaring aangenaam en bevredigend te laten verlopen.

After-Sales Service

Als Dutch Diesel eigenaar kunt u de levensduur van uw Dutch Diesel motor drastisch verlengen door regelmatig service en onderhoud aan uw Dutch Diesel motor te laten plegen. Uw Dutch Diesel dealer is opgeleid in het onderhoud van de Ducth Diesel motoren om de beste service te kunnen leveren. Ook zijn alle benodigde onderdelen en apparatuur bij onze dealers in huis om snel service te kunnen geven.

Garantie

Wanneer u een Dutch Diesel heeft aangeschaft dan kunt u er op vertrouwen dat u een van de beste scheepsdiesels heeft gekocht die u niet zo maar in de steek laat. En u kunt nog zekerder van uw zaak zijn wetende dat Dutch Diesel achter uw aankoop staat en garantie geeft. Dutch Diesel motoren geeft een standaard garantie van 2 jaar.

Zoek een Dutch Diesel servicepunt in uw buurt!

 Vind Dutch Diesel in uw buurt

160024085_warranty-2-year-ribbon-seal-car-bumper-sticker-decal-5-x
Back to Top